Muuttopalvelut Helsingissä

31.12.2009

Muuttolinnut laulavat, että muuttopalvelu Rosewall tekee parhaat muutot Helsingissä. Monelle tulee yllätyksenä, että muuttopalvelun hinta voi olla niin edullinen! Usein pelkästään rikkaiden ja julkkisten yksinoikeutena pidetty muuttomiesten käyttö on todellisuudessa lähestulkoon jokaisen saavutettavissa, näihin jokaisella ”taviksellakin” on varaa.

Edullisen hinnan ohella Rosewallin tekee helpoimmaksi vaihtoehdoksi heidän muuttovinkit. Valmistelut ja oikeat välineet ovat onnistuneen muuton A ja O, ja nämä pikkujutut tekevät kokonaisuuteen suuren vaikutuksen. Ehkä merkittävin asia on muuttolaatikot: Rosewall vuokraa laatikot edullisesti ja kaiken lisäksi tuo ne ennen muuttoa ja noutaa ne kun tavarat on purettu. Kestävien ja pinottavien muuttolaatikoiden käyttö on paljon mukavampaa kuin supermarketeissa Chiquita-laatikoiden perässä ravaaminen. Tosin ei pidä unohtaa, että banaani on tosi hyvä energianlähde, josta saa pakkaamiseen ja tavaroiden purkamiseen tarvittua energiaa. Jos se ei kiinnosta, Rosewall tarjoaa myös pakkauspalveluita.

Muuttopalvelun ostaminen säästää myös hermoja. Sano ”ei” raastavalle kavereiden ja sukulaisten muuttoavuksi vonkaamiselle. Näin pääset myös syvästä kiitollisuudenvelasta, ja voit hyvällä omalla tunnolla kieltäytyä vastavuoroisista avunpyynnöistä. Ammattilaisilta voi myös vaatia huolellisuutta, joka kavereiden kesken voi olla ikävää. Kavereilla havemmin on myöskään vakuutuksia, jos havereita sattuu. Niitä varten Rosewallilla on kunnon vakuutukset Tapiolasta.

Tosiasiat yksinkertaisesti puhuvat sen puolesta, että nyt  kannattaa pyytää tarjous muuttopalvelusta. Huhujen mukaan Rosewall on niin hyvä muuttopalvelu, että  jopa muuttolinnut ovat ulkoistaneet muutot heille. Lisätietoja: http://www.ros.fi/

  Vote

Trackback URI | Comments RSS

Kommentoi huhua

Nimi (required)

Sähköposti (required)

Kotisivun osoite

Mitä sinulla on mielessä? Vahvista tai kumoa huhu tässä!