Autokauppa sukeltaa

30.11.2009

Huhujen mukaan lama puree pahasti autokauppaan. Jotkut ostajat odottavat autoveron poistumista, mutta se ei selitä sitä, että eräillä merkeillä menee vielä surkeammin kuin toisilla. Kerrotaan, että esimerkiksi Skoda käy edelleen hyvin kaupaksi. Tiet ja parkkipaikat ovatkin täynnä hopeanvärisiä työsuhde-Skodia. Ehkä yritysautojen ostajat näkevät riittävänä lamavarautumisena sen, että Volvon sijaan ostetaankin kansanauto Skoda. Volvon myynti sakkaakin kaikesta päätellen pahasti. Vielä surkeammin myydään Saabia. Kukapa haluaisi ostaa auton konkurssikypsän ruotsalaisvalmistajan viimeisestä erästä!? Lisätietoja Internetistä huomenna, kun tuoreet myyntitilastot tulevat.

  Vote

2 kommenttia huhuun “Autokauppa sukeltaa”

  1. skodajorma on joulukuu 1, 2009 3:19 pm

    Juuri noinhan siinä kävi! Mistä tämän tiesitte/kuulitte? Taitaa olla sisäpiirin tietoa… Skoda on muuten järkipeli. Audin tekniikkaa halvemmalla, ja on tosi hyvä ajettava. En ihmettele yhtään että kauppa käy!

  2. Huhupuhe on joulukuu 1, 2009 5:26 pm

    Autokaupan marraskuun tilastotiedot julkistettiin tänään. Tarkemmin sanottuna autokauppa on romahtanut viime vuoden tammi-marraskuusta 36,8 %! Saabilla -71 %, Volvolla -40 % ja Skodalla ”vain” -24 %.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentoi huhua

Nimi (required)

Sähköposti (required)

Kotisivun osoite

Mitä sinulla on mielessä? Vahvista tai kumoa huhu tässä!